Shopping Cart

0

Your shopping bag is empty

Go to the shop

Hvem er vi?

Hvem er vi?

Velkommen til BOX365 

Horsens' hyggeligste CrossFitbox med plads til alle - fra nybegynderen til dig der er øvet.

Vi tilbyder op til 40 hold om ugen, og du vil kunne finde hold til hvad enten du har ønske om at blive stærkere, hurtigere, mere smidig eller bare vil have en sjov og udfordrende træning. Se hold her og se medlemskaber her

Der vil være fra 9-20 deltagere på et hold alt efter typen af holdet, hvorfor der er god plads til at vores fagligt dygtige instruktører kan tilrette øvelserne til dit niveau, så du udfordres og får det optimale ud af din træning - samtidig med at du vil blive en del af et stærkt fællesskab!

 

Socialt træningsfællesskab

I Box365 går vi meget op i det sociale fællesskab.

Hver måned afholder vi minimum ét event, som kan være alt fra en vægtløftningsworkshop til kostforedrag, ekstra lang og god WOD, aftenhygge eller en storskærm med CrossFit Games, som vi ser sammen. Vi afholder også interne og eksterne konkurrencer i boxen samt sommerfest, julefrokost og hvad der dertil hører. 

 

Høj faglighed 

Med baggrund som fysioterapeuter er det vigtigt for os at sikre dig en sikker træning. Derfor går vi meget op i at have dygtige og kompetente instruktører, som både kan give dig viden om din egen krop og et smil på læben. Gennem vores eget uddannelsesprogram sikrer vi, at vores instruktører leverer en optimal og sikker træningsoplevelse.

 

Kig forbi!

Du er altid velkommen til at komme forbi til en rundvisning eller prøve en af vores mange hold inden du beslutter dig for om du vil træne sammen med os. Vi har også holdet Beginners, hvor du bliver hjulpet godt ind i træningen og introduceret til boxen og til CrossFit. Har du allerede godt styr på træningen hopper du bare direkte på vores WOD’s og teknik-hold. Hold dig endelig ikke tilbage fra at skrive en mail til os, både hvis du vil have en prøvetime eller hvis du blot har et par ekstra spørgsmål. 

Vi ses! 

Hilsen Joan, Louise og John.